Jordanie Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Jordanie

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$20
PER DAG
18
PER DAG
Jordanie Autoverhuur - Vanaf  20 USD / Vanaf 18 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Jordanie

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Jordanie

4.6 stars

4.6 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 383 op onze klantenquête..

4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 

الله يعطيكم العافيه مكتب محترم

-

De Jordanie Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Jordanie.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Jordanie en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Tour rond in Jordanië in stijl

Jordanië, officieel aangeduid als het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië is een Arabische Koninkrijk gelegen in het westen van Azië op de oostelijke oever van de rivier de Jordaan. Jordanië valt onder de meest oude koninkrijken en heeft ook een aantal van de meest oude plaatsen die u bezoeken kunt om de bijbelse tijden te herbeleven. Voordat u aan boord gaat voor een reis naar Jordanië, zijn er een paar dingen die u zou willen leren over Jordanië.

Jordan de toelatingseisen

Elke bezoeker heeft om Jordanië binnen te komen, een paspoort nodig die geldigis  gedurende ten minste zes maanden, dit geld voor sommige landen zoals de Verenigde Staten, Australië, Canada en andere staten van de Europese Unie.Het is mogelijk om een visum te krijgen met de geldigheid van één maand, geldig vanaf de dag van aankomst.

De geldigheid van het visum die u binnenkomst krijgt zal afhangen van de waar die u vandaan komt. U kunt de ambassade raadplegen voor meer informatie.

Er zijn ook verschillende vervoermiddelen in Jordanië waaruit u kunt kiezen. Enkele omvatten; taxi's, bussen en autoverhuur.

Dingen te doen en plaatsen om te bezoeken in Jordanië met behulp van een gehuurde auto

In Jordanië, is de beste manier om volledig alle mooie plekken te verkennen Autohuur. Wanneer u een auto huurt, kunt u vrij de plaatsen bezoeken in uw eigen tijd, zonder dat u belemmert wordt door taxi tarieven of het moeten halen van een taxi of een trein, en in sommige gevallen ontbreekt zelfs de trein of de bus. U bent het beste af als u net als de meeste mensen in Jordanië een auto huurt. U kunt op het vliegveld autoverhuurbedrijven vinden.

Wanneer u liefhebber bent van cultuur, is het zeker tijd voor een bezoek aan de culturele bezienswaardigheden verspreid door Jordanië, u kunt met uw huurauto bezoeken brengen aan woestijn kastelen en een breed scala aan prachtige landschappen. Er is een diversiteit aan hotels, restaurants en lodges verspreid door heel Jordanië. Deze zijn bij uitstek geschikt voor toeristen die houden van een avontuur, zo krijgt u overal toegang tot een geschikte accommodatie in de verschillende steden.

Wanneer u een auto huurt in Jordanië, kunt u de reis van keizer Hadrianus achterhalen door van Noord naar Zuid te rijden door Jordanië door de Bijbelse steden. Het is eveneens mogelijk de Lawrence of Arabia reis te maken door de woestijn in Oost-Jordanië en de centrale Jordaanse Hooglanden.

Bent u een liefhebber van natuur dan kunt u naar wadi rum rijden, de beboste heuvels in centraal Jordanië. U kunt ook een bezoek brengen aan de Dode Zee of aan de rivierdalen in Jordanië, er wordt gezegd dat er hier duizenden mensen zijn geweest, omdat het laagste deel is van de aarde met 410 meter onder de zee spiegel. In de Dode zee kunt u genieten van het warme Aqaba resort of genieten van een van de diverse watersporten zoals varen, snorkelen, zwemmen, vissen, zeilen, windsurfen of zelfs water skiën en natuurlijk zonnen. Geniet van het kristalheldere water van de Dode zee. U kunt in de paarse bergen rond het Aqabaresort  ook heerlijk wandelen

Geniet in Jordanië van de wadi rum atrracties en geniet van spannende activieteiten zoals het vliegen in een lucht ballon of een helicoptervlucht rond de gebieden of maak een trektocht door de schitterende natuur.

Huur een auto in Jordanië en verken het land in stijl.

De Jordanie Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Jordanie over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Jordanie.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Jordanie.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Jordanie. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Jordanie met dagprijzen

Een deel van Ecommerce Group Ltd